Fatbike Huren in Winterswijk

Een Frisse Kijk op Fietsverhuur: Fatbike Huren in Winterswijk (Achterhoek)

Ben je klaar om Winterswijk en de prachtige omgeving op een geheel nieuwe manier te ervaren? Route Wenters introduceert fatbike verhuur voor de avontuurlijke geesten onder ons. Onze fatbikes zijn de perfecte keuze voor diegenen die het mooie landschap in de Achterhoek willen verkennen op een unieke manier.

 

Fatbike huren in Winterswijk
Alles van A tot Z geregeld. Beleef het zelf bij Route Wenters!
 • 1
  Selecteer je gewenste datum
  Ontwerp_zonder_titel__24_-removebg-preview
 • 2
  Selecteer je voertuig
  Ontwerp_zonder_titel__25_-removebg-preview
 • 3
  Voel je vrij & geniet!
  Ontwerp_zonder_titel__26_-removebg-preview

Wat is een Fatbike?

Een fatbike, herkenbaar aan zijn brede banden, biedt een stabiele en soepele rijervaring op diverse terreinen. Het huren van een fatbike bij Route Wenters biedt je de vrijheid om paden te verkennen die voor gewone fietsen minder toegankelijk zijn. Van zandwegen tot bospaden, onze fatbikes brengen je waar je maar wilt.

Waarom Kiezen voor een Fatbike van Route Wenters?

Onze fatbikes zijn topkwaliteit en worden uitstekend onderhouden, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je avontuur. Ze zijn ideaal voor zowel solo-avonturiers als groepen die samen de omgeving willen ontdekken. Bovendien is het huren van een fatbike bij ons een fluitje van een cent. Bezoek onze website, kies je route, en je bent klaar om te gaan.

Verken de Achterhoek met onze Speciaal Uitgestippelde Routes

Met een Fatbike van Route Wenters kun je kiezen uit verschillende routes die je leiden langs de mooiste plekjes van Winterswijk. Elke route biedt een andere ervaring, of je nu op zoek bent naar de rust van het platteland of het avontuur van de ongebaande paden. Alle routes zijn gemakkelijk te volgen via onze elektronische navigaties! (bij iedere reservering gratis inbegrepen)

Fatbikes en Combinaties bij Route Wenters

Wij begrijpen dat iedereen anders is. Daarom kun je bij Route Wenters niet alleen terecht voor fatbikes, maar bieden we ook de mogelijkheid om deze te combineren met een E-Chopper ervaring.Zo kun je zelf kiezen hoe je het landschap wilt verkennen. Bekijk ook onze actuele prijslijst voor meer informatie.

Wat zijn de Kosten van een Fatbike Huren?

Bij Route Wenters streven we ernaar om het huren van een fatbike betaalbaar en toegankelijk te maken. Onze prijslijst is transparant, zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Leeftijd en Veiligheid

Om een fatbike te huren is geen rijbewijs nodig. We raden een minimale lengte van 1.55m aan om de fatbike te mogen besturen. Veiligheid staat voorop, dus we adviseren altijd het gebruik van een helm, welke wij op locatie verstrekken. Zo ben je goed voorbereid op je avontuurlijke route door Winterswijk. 

Leeftijd is geen probleem wanneer er in combinatie met een groep volwassenen gereden wordt. Wil je individueel een fatbike huren? Dan dient de bestuurder 18+ te zijn. Er mag niet worden geboekt onder naam van een 18+ er om vervolgens een minderjarige op de fatbike te laten fietsen! Hiervoor is de boeker verantwoordelijk.

 

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur? Kies voor een fatbike van Route Wenters en ervaar Winterswijk op de meest unieke manier!

430068757_18001334942399037_5111720181515199264_n
Fatbike Huren Winterswijk
Ontwerp zonder titel (8)
Nieuwe Fatbikes
Waarom Route Wenters?
99% van onze klanten beoordeeld ons met 5 van de 5 sterren!
WA Verzekerd
Verhuur service
Ga zonder zorgen oppad
met onze voertuigen ben je WA verzekerd
Verschillende
soorten voertuigen
E-Choppers en Fatbikes
met of zonder rijbewijs
Altijd meedenkend
met klanten
Speciale wensen? Alles is mogelijk!
Neem contact met ons op
Als best
beoordeeld
99% van onze klanten beoordeeld
ons met 5 van 5 sterren