E-Chopper Huren In Winterswijk

Alles wat je moet weten

Sinds November 2023 beschikken wij over nieuwe modellen E-Choppers!
Een Nieuwe Manier van Ontspanning en belevenis in de natuur: E-Chopper Huren in Winterswijk

Welkom bij Route Wenters, waar de wind je enige metgezel is op de weg naar vrijheid en avontuur in Winterswijk. Heb je ooit het gevoel gehad dat je iets nieuws en opwindends wilde proberen? Dan is een E-Chopper huren in Winterswijk de perfecte activiteit voor jou. Met onze elektrische E-Choppers beleef je een unieke dag uit in Winterswijk, terwijl je tegelijkertijd milieubewust geniet van de prachtige omgeving.

De E-Choppers die je hier op de afbeelding ziet zijn onze nieuwste modellen. Sinds November 2023 hebben wij deze E-Choppers in gebruik genomen. 
Hierover zijn de reacties echt fantastisch. Meer comfort en genot op een E-Chopper is momenteel niet te vinden!

Wat is een E-Chopper Huren?

Een E-Chopper is een elektrische scooter met een stoer en robuust design, die je het comfort biedt om relaxt de omgeving te verkennen. Het huren van een E-Chopper bij Route Wenters staat garant voor een dag vol plezier, waarbij je zonder uitlaatgassen of lawaai door de natuur cruist. Sinds november 2023 beschikken wij over nieuwe modellen, waarbij onze klanten nog een comfortabelere en pleziervolle belevenis hebben door de buitenwegen van Winterswijk.

Waarom Kiezen voor een E-Chopper van Route Wenters?

Kiezen voor een E-Chopper van Route Wenters betekent kiezen voor kwaliteit en service. Onze E-Choppers zijn in november 2023 volledig vervangen voor de nieuwste en beste modellen, en onze service is er compleet op gericht om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met ons brede assortiment aan routes ontdek je Winterswijk op een unieke en persoonlijke manier. Een route is gemakkelijk te reserveren via onze website. Lees vooral onze lovende reviews van eerdere klanten! Wij worden door 99% van de klanten beoordeeld met 5 van de 5 sterren!
Toch liever geen helm? Kies dan voor de fatbike.

Ontdek de Routes en Omgeving

Onze E-Chopper routes leiden je langs de verborgen juweeltjes van Winterswijk en omstreken. Of je nu kiest voor de Bredevoort-route, waar je geniet van een mix van bos, natuur en lokale bezienswaardigheden, of de grensverleggende Steengroeve-route, de natuurlijke schoonheid zal je verbazen.

E-Choppers en de Keuze bij Route Wenters

Bij Route Wenters staat de belevenis van onze klanten 100% centraal. Daarom bieden we verschillende types E-Choppers aan, zoals de solo en duo opties, met of zonder kinderzitje. Voor de avontuurlijke zielen onder ons hebben we ook de Fatbike, die overigens perfect te combineren is met onze E-Choppers!

Wat Kost een E-Chopper Huren?

Wij bieden een betaalbare manier om Winterswijk en omstreken te verkennen. Met tijdelijke kortingen (op onze social media) die oplopen tot 20%, zorgen we ervoor dat plezier hebben niet ten koste gaat van je portemonnee. Op onze pagina met de actuele prijslijst heb je volledige transparantie over het gehele kostenplaatje. Wil je nou op de hoogte blijven van deze kortingsacties? Volg ons dan op social media, hier vermelden wij de kortingscodes en houden wij geregeld winacties! 

Vereisten voor het Huren: Rijbewijs en Snelheid

Voor het besturen van een E-Chopper is een rijbewijs vereist. Onze voertuigen zijn begrensd op een snelheid die zorgt voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen. De maximale snelheid van onze voertuigen is tot 30 km/u. 

Helmplicht en Veiligheid

Het dragen van een helm op een e-chopper is door de Nederlandse wet verplicht. Onze E-Choppers hebben tevens een blauw kenteken en worden gezien als snorfietsen. Liever geen helm? Ga dan voor de fatbike. 

Voor het besturen van een E-Chopper is het AM rijbewijs verplicht en moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Voor het besturen van een fatbike is geen rijbewijs verplicht en moet je minimaal 1.55m zijn. De helm krijg je van ons op locatie voor gebruik tijdens de route. De bijrijder heeft geen minimale leeftijd en hoeft geen rijbewijs te hebben, bij e-choppers moet de bijrijder wel een helm op. Er zijn tevens ook kinderzitjes beschikbaar voor de aller kleinste!

Een titel toevoegen (1)
image
Untitled design
smart-wheelz-23041816392422
Smartwheelz-oog-voor-goes-electrische-scooters-huren
Smartwheelz-oog-voor-goes-terras
62fe256c-4949-411f-9b09-322784977a1d
Stoer
De Ultieme Ervaring
Alles van A tot Z geregeld. Beleef het zelf!
 • 1
  Selecteer je gewenste datum
  Ontwerp_zonder_titel__24_-removebg-preview
 • 2
  Selecteer je voertuig
  Ontwerp_zonder_titel__25_-removebg-preview
 • 3
  Voel je vrij & geniet!
  Ontwerp_zonder_titel__26_-removebg-preview
Waarom Route Wenters?
99% van onze klanten beoordeeld ons met 5 van de 5 sterren!
WA Verzekerd
Verhuur service
Ga zonder zorgen oppad
met onze voertuigen ben je WA verzekerd
Verschillende
soorten voertuigen
E-Choppers en Fatbikes
met of zonder rijbewijs
Altijd meedenkend
met klanten
Speciale wensen? Alles is mogelijk!
Neem contact met ons op
Als best
beoordeeld
99% van onze klanten beoordeeld
ons met 5 van 5 sterren