E-Chopper Huren In Winterswijk - Ontdek De Omgeving!

Sinds November 2023 beschikken wij over nieuwe modellen E-Choppers!
Een Nieuwe Manier van Ontspanning en belevenis in de natuur: E-Chopper Huren in Winterswijk

Welkom bij Route Wenters, waar de wind je enige metgezel is op de weg naar vrijheid en avontuur in Winterswijk. Heb je ooit het gevoel gehad dat je iets nieuws en opwindends wilde proberen? Dan is een E-Chopper huren in Winterswijk de perfecte activiteit voor jou. Met onze elektrische choppers beleef je een unieke dag uit, terwijl je tegelijkertijd milieubewust geniet van de prachtige omgeving.

De E-Chopper die je hier op de afbeelding ziet is ons nieuwste model. Sidns November 2023 hebben we veel nieuwe Harley E-Choppers en Duo E-Choppers mogen ontvangen. 

Wat is een E-Chopper Huren?

Een E-Chopper is een elektrische scooter met een stoer en robuust design, die je het comfort biedt om relaxt de omgeving te verkennen. Het huren van een E-Chopper bij Route Wenters staat garant voor een dag vol plezier, waarbij je zonder uitlaatgassen of lawaai door de natuur cruist. Sinds november 2023 beschikken wij over nieuwe modellen, waarbij onze klanten nog een comfortabelere en pleziervolle belevenis hebben door de buitenwegen van Winterswijk.

Waarom Kiezen voor een E-Chopper van Route Wenters?

Kiezen voor een E-Chopper van Route Wenters betekent kiezen voor kwaliteit en service. Onze E-Choppers zijn in november 2023 compleet vervangen voor de nieuwste en beste modellen, en onze service is erop gericht om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met ons breed assortiment aan routes ontdek je Winterswijk op een unieke en persoonlijke manier. Een route is gemakkelijk te reserveren via onze website. Toch liever geen helm? Kies dan voor de fatbike.

Ontdek de Routes en Omgeving

Onze E-Chopper routes leiden je langs de verborgen juweeltjes van Winterswijk en omstreken. Of je nu kiest voor de Bredevoort-route, waar je geniet van een mix van bos, natuur en lokale bezienswaardigheden, of de grensverleggende Steengroeve-route, de natuurlijke schoonheid zal je verbazen.

E-Choppers en de Keuze bij Route Wenters

Bij Route Wenters staat de belevenis van onze klanten centraal. Daarom bieden we verschillende types E-Choppers aan, zoals de solo en duo opties, met of zonder kinderzitje. Voor de avontuurlijke zielen onder ons hebben we ook de Fatbike, die perfect te combineren is met onze E-Choppers. Bekijk ook: Onze actuele prijslijst.

Wat Kost een E-Chopper Huren?

Wij bieden een betaalbare manier om Winterswijk en omstreken te verkennen. Met tijdelijke kortingen die oplopen tot 20%, zorgen we ervoor dat plezier hebben niet ten koste gaat van je portemonnee. Op onze pagina met de actuele prijslijst heb je volledige transparantie over het gehele kostenplaatje. 

Vereisten voor het Huren: Rijbewijs en Snelheid

Voor het besturen van een E-Chopper is een rijbewijs vereist. Onze voertuigen zijn begrensd op een snelheid die zorgt voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen. De maximale snelheid van onze voertuigen is 30 km/u.

Helmplicht en Veiligheid

Het dragen van een helm op een e-chopper is verplicht. Deze hebben tevens een blauw kenteken en worden gezien als snorfietsen. Liever geen helm? Ga dan voor de fatbike. 

Voor het besturen van een e-chopper is het AM rijbewijs verplicht en moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Voor het besturen van een fatbike is geen rijbewijs verplicht en moet je minimaal 12 jaar oud zijn. De helm krijg je van ons op locatie voor gebruik tijdens de route. De bijrijder heeft geen minimale leeftijd en hoeft geen rijbewijs te hebben, bij e-choppers moet de bijrijder wel een helm op. Er zijn tevens ook kinderzitjes beschikbaar.

Play Video
Route Wenters Service
Al onze prijzen zijn inclusief de volgende voordelen
De Ultieme Ervaring
Alles van A tot Z geregeld. Beleef het zelf!
 • 1
  Selecteer je gewenste datum
  Ontwerp_zonder_titel__24_-removebg-preview
 • 2
  Selecteer je voertuig
  Ontwerp_zonder_titel__25_-removebg-preview
 • 3
  Voel je vrij & geniet!
  Ontwerp_zonder_titel__26_-removebg-preview
Waarom Route Wenters?
99% van onze klanten beoordeeld ons met 5 van de 5 sterren!
WA Verzekerd
Verhuur service
Ga zonder zorgen oppad
met onze voertuigen ben je WA verzekerd
Verschillende
soorten voertuigen
E-Choppers en Fatbikes
met of zonder rijbewijs
Altijd meedenkend
met klanten
Speciale wensen? Alles is mogelijk!
Neem contact met ons op
Als best
beoordeeld
99% van onze klanten beoordeeld
ons met 5 van 5 sterren